Selvudvikling og coaching

Igennem selvudvikling og coaching får du hjælp og værktøjer til at nå dine mål. Du har mulighederne for at overvinde barrierer og frygt og du kan genvinde eller skabe en tro på dig selv. Du kan kan opnå kvantespring du aldrig havde troet var muligt.

Peggy McColl

Mød en sprudlende kvinde der er New York Times bestseller forfatter og udvikler af lettilgængelige programmer og færdige kurser målrettet spirende forfattere der får opskriften på at blive bestseller forfatter. Se vores links til gratis og inspirerende webinarer.

Bob Proctor

The grand old man indenfor branchen. Han har undervist og forvandlet millioner af mennesker liv igennem sine events og udviklingsprogrammer. Han er desuden én af hovedpersonerne i den kendte dokumentarfilm ”The Secret” der har åbnet øjnene for millioner af mennesker

Anders Hansen

Dansk illusionist og tryllekunstner som har sadlet om og nu er aktør indenfor personlig udvikling med base i USA hvor han de seneste par år har opbygget en global virksomhed, med liveevents og online programmer. Han er unik ved at han bruger sin tryllerier og illusioner som illustration for man kan gøre det mest utrolige – også dig.